Verzendkosten

Wij hanteren €6,95 verzendkosten voor orders tot €75, vanaf €75 zijn de verzendkosten gratis.

Herroepingsrecht verse producten

Voor verse producten met een beperkte houdbaarheid is de wettelijke herroepingstermijn van 14 dagen niet van toepassing.

Dit houdt in dat de bestelling na 17:00 uur van de werkdag vóór de levering niet meer geannuleerd kan worden. Mocht de bestelling echter niet aan de verwachte kwaliteit voldoen of mocht er op een andere manier iets mis zijn, neem dan gerust contact met ons op. We zullen dan samen met u naar een passende oplossing zoeken.

Annulering van bestelling

Wilt u uw bestelling tijdig annuleren op de werkdag vóór de levering? Neem dan vóór 17:00 uur contact op met onze klantenservice.

Herroepingsrecht producten zonder houdbaarheid

Voor producten zonder houdbaarheidsdatum heeft u het recht om de overeenkomst binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen te herroepen. Om uw herroepingsrecht uit te oefenen, dient u ons via een ondubbelzinnige verklaring (bijvoorbeeld schriftelijk, per post, fax of e-mail) op de hoogte te stellen dat u de overeenkomst wilt herroepen. U kunt hiervoor het modelformulier voor herroeping gebruiken, maar dit is niet verplicht. Om aan de herroepingstermijn te voldoen, volstaat het om uw mededeling over de uitoefening van het herroepingsrecht te verzenden voordat de herroepingstermijn is verstreken.

Gevolgen van de herroeping

Als u de overeenkomst herroept, ontvangt u alle betalingen die u tot op dat moment heeft gedaan, inclusief leveringskosten (met uitzondering van eventuele extra kosten die het gevolg zijn van uw keuze voor een andere wijze van levering dan de door ons aangeboden goedkoopste standaardlevering) onverwijld en in ieder geval niet later dan 14 dagen nadat we op de hoogte zijn gebracht van uw besluit de overeenkomst te herroepen, terug. Als u slechts een deel van uw bestelling retourneert, worden de kosten voor levering niet terugbetaald. U kunt ook het Europees modelformulier voor herroeping gebruiken om ons te laten weten dat u de aankoop ongedaan wilt maken. Het gebruik van dit formulier is echter niet verplicht.

Terugbetaling

De terugbetaling voor producten zonder houdbaarheidsdatum zal plaatsvinden via hetzelfde betaalmiddel dat u voor de oorspronkelijke transactie heeft gebruikt, tenzij u uitdrukkelijk anderszins heeft ingestemd; in ieder geval zullen er voor deze terugbetaling geen kosten in rekening worden gebracht. Wij mogen wachten met de terugbetaling tot we de goederen hebben terugontvangen, of tot u heeft aangetoond dat u de goederen heeft teruggestuurd, al naar gelang welk tijdstip het eerst komt. U dient de goederen onverwijld, maar in ieder geval niet later dan 14 dagen na de dag waarop u ons het besluit om de overeenkomst te herroepen heeft medegedeeld, aan ons terug te zenden of te overhandigen. U bent op tijd als u de goederen terugstuurt voordat de termijn van 14 dagen is verstreken. De directe kosten van het terugzenden van de goederen zijn voor uw rekening.

Ons retouradres

Fromagerie Guillaume

Calenwiel 1D

5056 DB Berkel Enschot

U bent alleen verantwoordelijk voor de waardevermindering van de goederen die het resultaat is van het gebruik van de goederen, dat verder gaat dan nodig is om de aard, de kenmerken en de werking van de goederen vast te stellen.

U heeft het recht om binnen een termijn van 14 dagen zonder opgave van redenen de overeenkomst te herroepen. De herroepingstermijn verstrijkt 14 dagen na de dag waarop u of een door u aangewezen derde, die niet de vervoerder is, de goederen fysiek in bezit krijgt.

Heeft u vragen over het bestelproces en leveringen? Neem dan gerust contact met ons op.