Kaastrolley

Dé perfecte presentatie aan tafel, onze kaastrolley!

Om de totaalbeleving van onze kaas nog beter tot uiting te brengen bij uw gasten, hebben wij een unieke wijze van presenteren ontwikkeld die de smaak & tableau van onze kazen benadrukt. Daarom ontwikkelden wij een exclusieve kaastrolley die je eenvoudig tot aan de tafels rolt. 

Dankzij de trolley kunnen je medewerkers, aan tafel bij de gast, uitleg geven over verschillende kazen. De interactie zorgt voor mooie verhalen en een optimale beleving. Ook komt de kaas beter tot z’n recht als je hem uitserveert op deze unieke kaastrolley. En niet onbelangrijk, je zult merken dat de prachtige presentatie bijdraagt aan een verhoging van de omzet. 

A title

Image Box text

A title

Image Box text

Wil je je gasten in alle facetten kennis laten maken met de kazen? Dan is het gebruik van onze trolley hiervoor het perfecte middel! Wij dompelen jou en je medewerkers graag een middag onder in de wereld van kaas waar wij jullie kennis laten maken met onze passie, jullie meenemen in onze kennis van de kazen en jullie kunnen inspireren bij het gebruik van onze trolley. Een leuke middag, waar inspiratie en educatie centraal staan. 

We laten graag aan jou en je medewerkers zien hoe je het beste uit de trolley haalt. Dat doen we tijdens een teamtraining waarin we ook het verhaal vertellen achter de kazen. Een complete training op maat. 

In een persoonlijk gesprek lichten wij graag het concept van de kaastrolley toe. Je kunt de trolley bij ons aanschaffen, maar gespreide betaling is ook mogelijk. Hij is verkrijgbaar in de kleur zwart. Wilt u hier iets meer van weten, wij komen ons Kaastrolley concept graag persoonlijk aan u toelichten. 

Doe een aanvraag